Over ons

Veneklaas Badkamers is gestart per 1 januari 2008. Oprichter Rudy Veneklaas heeft inmiddels al talloze bouw- en verbouwprojecten succesvol afgerond en heeft inmiddels ruime ervaring in met name het bouwen en verbouwen van badkamers en toiletten. De werkwijze van Veneklaas Badkamers wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit met een persoonlijke aanpak. Ons doel is de badkamer volledig naar uw verwachting te realiseren door voor, tijdens en na de verbouwing te luisteren naar uw wensen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Alles onder één dak, wel zo prettig...


Werkwijze

Voor uw beeldvorming volgt hier een beschrijving van onze werkwijze:

  • Na het eerste contact met Veneklaas Badkamers wordt met u een afspraak gemaakt om kennis te maken en om uiteraard uw situatie te bekijken en door te spreken.
  • Op basis van dit gesprek maakt Veneklaas Badkamers geheel vrijblijvend een passende offerte voor u, rekening houdend met al uw wensen.
  • Na een toelichting door ons wordt de offerte eventueel aangepast en defintief gemaakt. In de offerte nemen wij zowel de investeringen voor materialen als ook de benodigde werkzaamheden op. Zo is het voor u helder waar u uiteindelijk voor betaalt.
  • Na uw goedkeuring starten wij met de realisatie van uw project. Mocht u tijdens de uitvoering van het project nog aanvullende wensen hebben, dan is dat uiteraard mogelijk. Vooraf laten wij u weten wat daarvan de gevolgen zijn, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.
  • Uiteindelijk leveren wij het project op, waarna wij nog ruimte reserveren voor nazorg. Wij zijn pas tevreden als u het bent.
Neem contact op